Cyriel Kortleven is nu Global Speaking Fellow; een felicitatie waard

We kennen Cyriel allemaal als een geweldige spreker en een aimabele vent. In 2015 mocht ik samen met hem op het podium staan in Canberra, Australia, om als CSP, certified speaking professional, te worden geëerd. Als CSP ben je natuurlijk geen betere spreker dan iemand die nog niet zijn certificering heeft gedaan maar het toont aan dat je al geruime tijd op redelijk hoog niveau presteert en wordt ingehuurd als spreker. Het is dus een blijk van erkenning binnen de beroepsgroep van professionele sprekers.

Cyriel is nu een stapje verder gegaan en heeft zijn internationale versie gekregen: Global Speaking Fellow: hij heeft dus aangetoond dat hij in voldoende werelddelen betaald heeft opgetreden. Hij heeft dus in 3 van de 5 Un-regio’s opgetreden en dan per regio minimaal in twee landen. Cyriel heeft, zoals velen weten, daar veel tijd en inzet voor gepleegd. Hij heeft vele malen Nieuw-Zeeland en Australië bezocht om daar bekend te worden en daarna er te kunnen optreden.

Een geweldige prestatie en Cyriel is hiermee de eerste Belgische spreker en lid van PSAB en PSAH, die dit heeft bereikt. Een hele eer voor hem en voor ons.

We gaan dit met hem vieren op 14 november aanstaande tijdens de avond met Celia Delaney.

Wij hopen dat jullie dus niet alleen voor de geweldige avond van Celia gaan komen maar ook om te feesten met Cyriel.

Tot de 14e november,

Paul

Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Frowa Schuitemaker
3 jaren geleden

Ik ben echt trots om als voorzitter van PSA Holland op 14 november de pin uit te mogen reiken aan Cyriel. Bijzonder hoor als je het lukt om aan te tonen dat je voldoet aan de normen die ervoor staan. Cyriel is dan ook op en top een global speaker!

Erwin van Lun
Erwin van Lun
3 jaren geleden

Wat leuk!!!! Heeft hij vast creatief geregeld! 😉 Gefeliciteerd Cyriel

Cyriel Kortleven
Cyriel Kortleven
3 jaren geleden

Fantastisch. Dank je wel Paul voor de mooie woorden en kijk er naar uit om jullie op 14 november daar te ontmoeten! Vele groeten, Cyriel