Partners

De professionele sprekersgemeenschap wordt niet uitsluitend gevormd door de sprekers zelf. Naast onze opdrachtgevers spelen bijvoorbeeld boekings- en managementbureaus, evenementenorganisaties, tussenpersonen en facilitaire bedrijven een belangrijke rol. Een aantal van hen ziet net als wij het belang van een sterke branche en heeft zich als partner aangesloten bij PSA Nederland.

Artiesten & Sprekersbureau Quality Bookings, www.quality-bookings.nl
“Sprekers zijn niet meer weg te denken uit de congressen en de seminarwereld. En terecht, want een goede professionele spreker voegt een enorme beleving toe aan een presentatie en zorgt dat aan uw boodschap kracht wordt bijgezet.”

 

Partners 7

Meeting Professionals International Netherlands Chapter is de Nederlandse afdeling van Meeting Professionals International, een vakvereniging voor mensen die actief zijn binnen de Meeting & Event industrie. Wereldwijd zijn ongeveer 18.500 leden aangesloten bij MPI en in Nederland zijn dat er zo’n 200. Uniek aan MPI is dat er verschillende bloedgroepen vertegenwoordigd worden, zo lopen de meeting planners en toeleveranciers samen op.

 

Partners 9

Overtuigend en met gemak in de publiciteit?

Mediaplatform VIDM draagt bij aan een realistische afspiegeling van de maatschappij in de media. Het biedt je effectieve middelen waarmee jij jouw deskundigheid overtuigend en met gemak voor een groter publiek zichtbaar maakt.

Waaronder:

  • Rond-de-tafelsessies met publiciteitsexperts, journalisten en communicatietrainers
  • Video’s met tips van journalisten en mediatrainers waar jij echt wat aan hebt
  • Contactgegevens van journalisten (basis perslijst)
  • Al deze middelen zijn voor de abonnees van Vakerindemedia beschikbaar, afhankelijk van het gekozen abonnement.

Leden van PSA Nederland krijgen 50% korting op een Pro-abonnement krijgen. Neem hierover contact op met secretary@psanl.com