Hoe patronen en loyaliteiten in je eigen verhaal jouw stage-verhaal beïnvloeden

Het vertellen van jouw verhaal en jezelf voluit laten zien blijft ook voor en spreker niet altijd even vanzelfsprekend.

Welke (onbewuste) boodschappen heb jij van huis uit meegekregen ten aanzien van onderwerpen als: vol voor je succes of geluk gaan, je eigen weg volgen, je eigen keuzes maken of voluit in het licht (de schijnwerpers) gaan staan?

In deze interactieve workshop maak je op een diepere laag verbinding met jouw verhaal& onderwerp) vanuit je levensloop:

Waarom ben juist jij de aangewezen persoon om dit verhaal te vertellen? En wat is er nodig om jouw verhaal congruent, authentiek en krachtig over de bühne te krijgen?

Leanne Steeghs neemt je mee op een zoektocht naar de dieper liggende loyaliteiten en gewoontes uit jouw familiesysteem. Om van daaruit te ontdekken wat er nodig is om belemmerende patronen te doorbreken of helpende patronen te versterken.

Na deze workshop

  • heb je een diepere verbinding gemaakt met je verhaal door dit te koppelen aan je geschiedenis en/of een ervaring op je levenslijn.
  • heb je ontdekt hoe (en welke) boodschappen vanuit je opvoeding doorklinken in het heden en hoe je voorbij kunt groeien aan een hardnekkig patroon.
  • heb je minimaal één (minder bekende) kwaliteit van jezelf ontdekt waardoor jouw verhaal nog geloofwaardiger en krachtiger wordt.

Leanne Steeghs is systemisch trainer, teamcoach, opleider en auteur. Zij integreert systemische werkvormen, storytelling en opstellingen in leiderschaps- en teamtrajecten en is als freelance docent verbonden aan diverse gerenommeerde opleidingsinstituten. Daarvoor heeft een lange achtergrond in de topsport en sales. Sinds de verschijning van haar boek ‘Systemisch wijzer’ in 2015 volgt ze helemaal haar hart en missie, namelijk het aanwakkeren van systemische wijsheid in teams, organisaties en individuen. www.kommaarop.nu