Het referral – video event

“Weet jij een goede spreker voor ons volgende event?”

Deze vraag is lang niet altijd eenvoudig te beantwoorden. Vaak kennen we wel sprekers, maar durven we daar ook een hand voor in het vuur te steken? Als je na een succesvolle presentatie deze vraag te horen krijgt, wie durf jij dan aan te bevelen? Hoe kun jij als spreker een tevreden klant nog enthousiaster maken door iemand aan te bevelen uit jouw eigen netwerk?

Daarom organiseren we een event speciaal voor onze leden waarin ze 10 minuten lang het podium krijgen om te laten zien wat ze in huis hebben.

10 minuten is het podium voor jou

Laat daar de hoogtepunten zien van jouw kunnen op het podium. Jij bepaalt of het een complete presentatie is, of flitsen van verschillende presentaties. Je kunt ook een deel van je nieuwste keynote laten zien. 10 minuten lang is het podium in het sfeervolle theater Vrijburcht alleen voor jou.

Het referral - video event

Video opname

Hier komt nog iets bij. Jouw presentatie wordt opgenomen door 2 camera’s. Het ruwe materiaal is voor jou. Van al het materiaal maken we voor PSA Holland een promotiefilm.

Aanmelden

Aanmelden als lid = presentatie geven. Let op, we hebben plaats voor maximaal 16 presentaties van leden. Ben jij nummer 17, dan ben je nog steeds van harte welkom als toehoorder in de zaal.

Ook als niet-lid ben je van harte welkom als toeschouwer. Wil je verrast worden door een variatie aan presentaties? Wil je op een bijzondere manier kennismaken met PSA Holland, wees welkom en geniet van de sprekers van PSA Holland.

Tot slot nog een advies van Ami & Michael Port één van de sprekersduo’s op het grote podium van de NSA conventie in de U.S.:

Sprekers zijn PERFORMERS. Geef nooit ongevraagd feedback. Vraagt iemand aan jou of hij of zij jou feedback mag geven, dan is “nee dank je, ik zit nog in een proces”, een uitstekend antwoord.

En last but not least

We sluiten af met een gezellige borrel!