Observaties van je dagvoorzitter

Ervaren sprekers, beginnende sprekers, professionele sprekers, bibberende debutanten: een dagvoorzitter ziet ze allemaal langs komen. En dan vallen er een aantal dingen op.

In deze workshop tasten we aan de hand van de observaties van een ervaren professionele dagvoorzitter de grenzen van de belevingswereld van de professionele spreker af. Waar gaat presentatie over in interactie? Wat doe je met reacties uit de zaal? Hoe pas je beter in het programma of hoe maak je het programma passend? Welke afspraken maak je met je dagvoorzitter?

De dagvoorzitter heeft tot taak jou beter tot je recht te laten komen. In deze workshop leer je hoe je samen met je dagvoorzitter jouw bijdrage aan een congres of bijeenkomst nog krachtiger kunt maken.

Observaties van je dagvoorzitter

Hans Etman (1966) is mede eigenaar van Dagvoorzitter.nl en van Masters in Moderation, de enige gespecialiseerde boekingsbureaus voor dagvoorzitters. Hans heeft ruime ervaring als professioneel dagvoorzitter in de meest uiteenlopende bijeenkomsten. Sleutelbegrip in zijn stijl als dagvoorzitter is de interactie met en activering van de mensen in de zaal. Hans geeft trainingen in presentatievaardigheden (met Otto Wijnen), Interaction Design, non verbale communicatie en dagvoorzitterschap.

http://workshopinteractiondesign.nl/waar-en-wanneer/

http://www.lerenmodereren.nl/upcoming-workshops/

https://ottowijnen.nl/presentatietraining/