Online Event: Hoe je boek zorgt voor meer en beter betaalde spreekopdrachten

Je hebt een verhaal en je wilt spreken. Meer en betaald. Je staat ingeschreven bij een aantal sprekersbureaus en je LinkedInprofiel is aangepast. Gratis spreken is geen probleem.

Wanneer je spreekt, ontvang je lovende recensies, maar een regelmatige omzet met spreken komt niet van de grond. Boekenverkoop kan de facturen niet betalen en je voelt een groeiende onrust in je lijf wanneer je je van opdracht naar opdracht sleept.

Hoe zou je het vinden als je meer spreekopdrachten zou krijgen en dat ze bijna als vanzelf naar je toekomen?

Wat vind je ervan als je de sprekersfee betaald krijgt naar de waarde die jij levert met je presentatie? Hoe handig is het voor jou als je je boek inzet om een regelmatige stroom van zichtbaarheidspiekjes te maken?

Met dit PSA Holland online event krijg je praktische tips over hoe je je eigen boek kunt inzetten om het vliegwiel van meer en beter betaalde spreekopdrachten in werking te zetten en te houden. Je krijgt voorbeelden van sprekers die hun boek inzetten voor hun sprekersbusiness, en je gaat zelf ook aan de slag met je boek. Als je (nog) geen boek hebt, dan ontvang je aangepaste opdrachten, zodat je wel mee kunt doen.

In dit bijzondere PSA Holland online event, deelt Bianca Kroon haar expertise en ga je als deelnemer actief aan de slag. Bianca is senior schrijfcoach en de stuwende kracht achter Auteurscollege. Zij heeft zich verdiept in hoe je een boek als dé omzetgenerator van je sprekersbusiness maakt, ongeacht je vakgebied of expertise.

Bianca is met Auteurscollege partnerlid van PSA Holland.

De online events worden via Zoom georganiseerd op https://zoom.us/j/546534884
Het meeting ID is 546-534-884
Installeer Zoom dus voor die tijd.

Ben je nog geen lid van PSA Holland? Dan is dit een mooie gelegenheid om PSA Holland beter te leren kennen.