Prof-leden

Bijeenkomst speciaal voor professionele leden.
Ben jij professioneel lid van PSA Holland? Dan ben je van harte welkom om ook deel te nemen aan de bijeenkomsten die speciaal voor én door professionele leden worden georganiseerd.
Tijdens elke bijeenkomst wordt in overleg het thema van de volgende bijeenkomst bepaald. Er wordt standaard met een mastermindronde gestart, waarin elke deelnemer kan aangeven wat werkt in zijn of haar sprekersbusiness en welke aandachtspunten er zijn. Daarna is het tijd voor het gekozen thema. De expertise komt vanuit de groep professionele leden of van buitenaf, internationaal en nationaal.
Wil je werken aan jouw sprekersbusiness, kom dan naar deze bijeenkomst voor professionele leden. Ben je nog geen professioneel lid? Kijk dan hier wat je nodig hebt om professioneel lid te kunnen worden.
Of mail voor meer informatie.
De bijeenkomsten voor profesionele leden worden georganiseerd in Utrecht, Amsterdam of bij één van de deelnemers thuis. Het zijn bijeenkomsten van 3 à 4 uur inclusief lunch. Over het algemeen worden ze op zaterdagen georganiseerd. Houd de eventkalender in de gaten!