No More Boring Webinars

De grote meerderheid van ons verlangt terug te keren naar presenteren vanaf een podium voor een fysiek, live publiek. Maar dat kan helaas voorlopig nog niet. En het is vrij zeker zijn dat een deel van de events digitaal blijft. Tijd dus voor een uitbreiding van je digitale rugzak met technieken om interactie, engagement en fun te creëeren bij je publiek.

Cyriel Kortleven heeft in de voorbije maanden honderden mensen geinspireerd met zijn train-the-online-trainer ‘No More Boring Webinars’. Je kunt op deze PSA bijeenkomst rekenen dat je naar huis gaat met minimaal 11 simpele, low-tech technieken die je kunt integreren met je eigen inhoud en workshops. Verder exploreren we diverse uitdagingen van het online presenteren en uiteraard mag je de nodige Vlaamse humor verwachten.

CRED Auto Draft 95ff16e3d6f2c9d2b011aa2d04f493ab

Cyriel Kortleven in cijfers: 1 wereldwijd spreker – auteur 5 business boeken – reeds in 33 landen betaald gesproken – 20 jaar ervaring – 35 mensen in de wereld mogen de titel ‘Global Speaking fellow’ gebruiken (ik ben er een van) – 45 jaren op deze planeet – 100 dagen per jaar in het buitenland – 245 aanbevelingen op linkedin – 1 missie: ‘Don’t mind the Change. Change your mind.’

Tijden:

19.00 ontvangst en netwerken
19.30  Cyriel Kortleven
20.30 netwerken

Aanmelden via de knop hiernaast:
Voor leden gratis (eerst even inloggen), voor niet-leden € 25,- excl. btw.
PSA Nederland-leden mogen een introducé(e) meenemen. Mail de gegevens van je introducé(e) aan secretary@psanl.com
Leden van andere -bij de GSF aangesloten- associaties kunnen ook gratis deelnemen via deze link