Speakers College 1 – 2019

Evenementen 1

Het Speakers College is het unieke opleidingsprogramma waarmee je sprekersvaardigheden en zakelijke deskundigheid vergroot. De colleges worden gegeven door experts uit het internationale netwerk van PSA Holland.

Je kunt je per keer inschrijven. Na 8 colleges kun je een proeve van bekwaamheid afleggen en mag je het Speakers College Alumni logo voeren in je correspondentie.

Let op; het programma voor vandaag is aangepast. Jan van der Spoel en Hans de Graaf beginnen met hun onderdeel al voor het eten. Fredrik Haren pakt het daarna op met een extra uitgebreid programma!

Speakers College 1 - 2019

SprekeR

Presentatietraining door Fredrik Haren (!)

Fredrik Haren geeft ons een powertalk hoe je een superieure keynote opzet en uitwerkt.
Fredrik is internationaal keynote speaker met meer dan 20 jaar ervaring en bekroond schrijver van 10 boeken. Hij was uitgeroepen tot “Speaker of the Year” in Zwedenen opgenomen in “The Top Ten Swedish Speakers Ever”.

SprekeN

Marketingcommunicatie en Personal branding

Jan van der Spoel laat ons zien hoe je voor jezelf een eenvoudige maar solide aanpak kunt opzetten om je sprekersbusiness te laten groeien:
• Marketing strategie (wat is je doel en hoe wil je dat bereiken?)
• Personal Branding (Why How What)
• Stappenplan
Jan van der Spoel heeft zich gespecialiseerd in het ontwikkelen van klantprofielen en Customer Understanding. Hiervoor richtte hij de Persona Academy op.

Nieuw/Technologie

Video to the max

Je hebt natuurlijk al een sprekersvideo, maar gebruik je video ook in de rest van je business? De nieuwste trend is om video veel breder in te zetten.
In deze sessie verkent Hans de Graaf met ons de mogelijkheden en maak je actief kennis met verschillende software-producten die video in het hart je van bedrijf zetten. Vergeet niet je laptop mee te nemen want het doel is om direct zelf aan de slag te gaan.

Voordat Hans de Graaf spreker werd, hield hij zich bezig met interactieve online video. Ook nu nog houdt Hans de nieuwste software-ontwikkelingen in de gaten. Let op: op 19 mei 2019 verzorgt Hans een online sessie over de software tools die je nodig hebt in je sprekersbedrijf. Zorg dat je erbij bent!

Aansluitend is er de ruimte om informatie uit te wisselen over het gebruik van een microfoon. Neem mee wat je hebt. Leer van elkaars ervaringen. Blijf op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden.

Presentatie

Test, test, test

Meld het even bij Judith als je een specifiek deel van jouw presentatie wilt uitproberen voor je peers. Neem in ieder geval een presentatie mee!

Praktische informatie:
Theater Vrijburcht
Jan Olphert Vaillantlaan, Amsterdam
16:00 – 22:00 inclusief maaltijd