Speakers meet Speakers – Kennismaking met PSA Holland

Via social media hebben we onderstaande informatie gedeeld die gericht is op mensen die nog geen lid zijn van PSA Holland. Alle leden zijn uiteraard van harte welkom om aanwezig te zijn op 15 maart in Tilburg.

15 maart 2019 is het World Speech day. PSA Holland heeft deze gelegenheid aangegrepen om een kennismakingsevent te organiseren voor mensen in Nederland die professioneel spreken en (internationaal) willen groeien.

Een beroepsvereniging voor professionele sprekers en trainers?
Wellicht heb je wel eens van ons gehoord of wellicht is dit de eerste keer, maar PSA Holland is een beroepsvereniging van en voor professionele sprekers en trainers. We zijn onderdeel van een internationaal netwerk met ruim 6000 leden met als doel om te groeien in het sprekersvak. Dit doen we door kennisevents te organiseren en elkaar te helpen met alle aspecten van ons bijzondere beroep.

Je ben geen professional maar geeft wel presentaties of trainingen?
Als je beroepsmatig veel presentaties geeft zoals bijvoorbeeld een wetenschapper of een advocaat dan is spreken een belangrijk onderdeel van je vak, je bent van harte welkom.

Je bent al sucesvol spreker?
Ook dan is het interessant om kennis te maken met PSA Holland. Ons netwerk stelt je in staat om de stap naar de grote buitenlandse podia te maken. Of vind je de titel “Global keynote speaker” niet aantrekkelijk?

Loc Hal Tilburg
Het event is georganiseerd in het nieuwe spectaculaire pand de Loc Hal in Tilburg. Voor geïnteresseerden is er de mogelijkheid voor een rondleiding.

Gratis en informeel
Speakers meet Speakers is een informele kennismaking, We hebben een korte presentatie over wat je van ons kunt verwachten, inclusief inspirerende voorbeelden van leden. Het is een gratis event.

Aanmelden!
in verband met de organistie is het voor ons prettig om te weten hoeveel mensen er komen. Geef jezelf op via de Registreerknop op deze pagina.

Mocht je niet kunnen maar wel meer wilt weten van PSA Holland, laat het even weten via onderstaande gegevens en we nemen contact met je op.

Voor meer informatie kun je mailen naar secretary@psanl.com of bellen met Jan van der Spoel 06 57333511