Keynote in één dag

Bijna iedereen heeft wel eens een presentatie gegeven. Maar een keynote? Dat is toch wel even wat anders. Als je als keynotespreker op het podium staat, dan ben je één van de belangrijkste sprekers op het congres. Je wordt gevraagd als keynotespreker als jouw onderwerp volledig aansluit op het centrale thema van het event én je in staat bent om het publiek te boeien van het begin tot het einde.
Bij een keynote zoom je in op een onderwerp en je komt daar steeds weer op terug. Op deze wijze zorg je ervoor dat de deelnemers jouw boodschap nooit meer vergeten; dat jouw onderwerp een blijvende indruk achter laat.

Maar hoe doe je dat? Waar moet je op letten als je jouw keynote maakt? Wat is een goede titel? Wat maakt een start en een einde krachtig?
En hoe krijg je jouw keynote verkocht; wat moet er op een speakers one sheet en wanneer is jouw keynote aantrekkelijk voor een event planner?

PSA Holland organiseert op 17 november 2018 een bootcamp voor sprekers in Utrecht. Onder begeleiding van experts kun je dan werken aan je keynote. Ben jij eraan toe om jouw verhaal om te zetten in een professionele keynote?

Meld je aan op:
https://psanl.com/evenement/psa-holland-bootcamp

Misschien denk je er al langer over om te gaan spreken. Dit is je kans om de eerste stap te zetten. Heb je wel al meer ervaring als spreker, dan leg je tijdens deze bootcamp de basis voor jouw volgende keynote.
Ik hoop je tijdens de bootcamp te ontmoeten.

Frowa Schuitemaker

Voorzitter van PSA Holland, de beroepsvereniging voor professionele sprekers

Frowa spreekt zelf over hoe je meer kunt bereiken als je een presentatie geeft. Samen met haar dochter heeft zij het boek ‘PowerPoint Intelligentie’ geschreven.

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties