Christoph Van Doninck

Een wow! face to face klantenbeleving

Face to face klantencontacten worden zeldzamer in een steeds virtuelere wereld. En toch geven jouw klanten massaal aan dat ze een ‘echte mens’ willen zien of horen als zij dat nodig vinden. Een probleem? Nee, een kans. Om van die zeldzame klantencontacten echte wow-ervaringen te maken die je klanten maar wat graag zullen delen!

Klantenbeleving doe je er niet even bij. Het is een mindset en een bewuste keuze. Het zorgt voor gelukkige klanten, gemotiveerde medewerkers én betere resultaten.                                Waar wacht je nog op?

Christoph Van Doninck

In de voorbije 20 jaar ontplooide Christoph zich in het bedrijfsleven in diverse marketing- en verkoopfuncties. Daar ontdekte hij dat communicatie – en vooral je eigen manier van communiceren – sterk bijdraagt tot succes. Dat wakkerde zijn passie voor authentieke communicatie en voor klantenbeleving verder aan.

Als internationale spreker en trainer brengt hij dynamische doe-gerichte workshops en inspirerende lezingen rond de thema’s “The art of face-to-face communication” , “The power of WOWness” en “Your crew, they make it or brake it.

Zo inspireert en begeleidt hij leidinggevenden en commerciële medewerkers in het vinden van hun eigen authentieke communicatiestijl en in het creëren van een superklantenrelatie.

Dit is wat anderen over Christoph zeggen:

“Inspirerend en vol concrete inzichten”  – “Humoristisch, gedurfd, eerlijk” – “Authentieke en energieke spreker” – “Duidelijke walk-the-talk” 

Wilt u mij boeken als spreker?

Rechtstreeks te boeken

U kunt mij boeken via de volgende websites: