Cyriel Kortleven (aka Cyril Shortlife)

Cyriel Kortleven is internationaal spreker en auteur. Zijn levensmissie: een inspirerende boost geven aan de creatieve en ondernemende mindset van professionals in verandering. Door zijn speelse en enthousiaste levenshouding, creëert hij een open en informele sfeer in elke groep. Cyriel stimuleert mensen om hun vastgeroeste patronen te doorbreken en inspireert je om je volledig potentieel te onthullen.
Cyriel heeft meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied van creativiteit en innovatie. Cyriel verzorgt presentaties over heel de wereld en is gemiddeld 100 dagen per jaar ‘on the road (or plane)’. Hij heeft al in meer dan 23 landen presentaties gegeven op 5 verschillende continenten. Cyriel is daarnaast auteur van 4 boeken waarvan zijn laatste boek ‘Less is Beautiful’ wereldwijd veel lof krijgt. Cyriel is de eerste Belgische Certified Professional Speakers (CSP).

Wilt u mij boeken als spreker?

Rechtstreeks (en ik breng je in contact met de juiste mensen voor het geregel).
Stuur maar mailtje naar cyriel at cyrielkortleven dot com
Tarief afhankelijk van locatie, # deelnemers, maatwerk (je krijgt een echte professional die 25K per jaar investeert om absolute topkwaliteit te leveren & die reeds in 23 landen heeft gesproken).

U kunt mij boeken via de volgende websites: