Erwin van Lun

In 2005 beschreef deze Delfts Ingenieur hoe de toekomst in tien jaar zou gaan veranderen in zijn boek ‘Van Massamerk naar Mensmerk’. Zijn boek kreeg een nominatie voor de Marketing Literatuur Prijs en daarmee ging zijn sprekerscarrière van start (en werd hij uiteraard lid van PSA Holland). Nu, na ruim tien jaar, blijkt dat al zijn voorspellingen ook nog eens één voor één zijn uitkomen! Een futurist met proven trend predictions, so to say :-). Dat doen niet veel mensen hem na.

Hij voorzag in zijn boek de omwenteling van de maatschappij ingezet door automatisering en robotisering en startte in 2008 met zijn internationale online media platform Chatbots.org. Na jaren heel hard werken en investeren raakte hij hierdoor financieel aan de grond, moest hij totaal blut stoppen in 2012, huis en haard verlaten, alle bezittingen verkopen maar zonder zijn passie voor het vakgebied te verliezen. In 2018 maakte hij een doorstart maakte met zijn platform door de inmiddels ongekende populariteit van chatbots en geeft nu lezingen over de gehele wereld over dit thema. Marketeers, customer service managers, e-learning architecten, brand managers en marktonderzoekers smullen van zijn visie die tegenwoordig direct in de praktijk is in te zetten.

Naast chatbots specialiseerde Van Lun zich in de tussentijd in de natuurgeneeskunde. Met alle nieuwe inzichten die hij daarin kreeg voorspelt hij nu dat mensen niet alleen heel veel ouder gaan worden -zoals alle voorspellingen eigenlijk wel uitwijzen- maar ook nog eens 100% gezond – totaal medicijn vrij, zonder geprinte organen en orthopedische hulpmiddelen. Zijn boek hierover zit uiteraard al in de pen. Tot die tijd zoekt hij 100 mensen die met hem samen 100% gezond de leeftijd van 100 willen halen. Opnieuw science fiction of toch maar eens luisteren naar dit verhaal?

Van Lun kan niet alleen desnoods uren gepassioneerd vertellen over de toekomst die voor ons ligt, hij is bovendien een aandachtig luisteraar die uw publiek daadwerkelijk helpt wederom een stapje te zetten in die prachtige toekomst die voor ons ligt! Hij hoort graag van u!

Wilt u mij boeken als spreker?

Sprekersbureaus of direct, tarieven altijd hetzelfde.

U kunt mij boeken via de volgende websites: