Frowa Schuitemaker

Als er één presentatieprogramma is dat iedereen tot zijn beschikking heeft, dan is het wel PowerPoint. Jammer genoeg wordt het vaak onprofessioneel gebruikt. Presentaties worden slaapverwekkend in plaats van sprankelend. Je behaalt net niet het resultaat dat je zou willen. Het goede bericht? Het kan anders. Ook jij kan als professional PowerPoints maken waar jij én jouw toehoorders blij van worden.

Interactieve presentatie

In deze presentatie wordt je meegenomen in het boeiende proces van een goede presentatie voorbereiden tot het op een handige manier presenteren. Je ziet welke PowerPointdia’s jouw verhaal ondersteunen en wat juist afleidend is en negatief werkt op het resultaat. Tot slot wordt stapsgewijs getoond hoe je een presentatie net dat extra’s kunt geven. Zodat ook jouw presentatie met recht een professionele PowerPoint genoemd kan worden.

Resultaat

Na de presentatie ben je in staat om voor jezelf een professionele PowerPointpresentatie te maken die je helpt om een beter emotioneel contact te leggen met je publiek, zodat je beter kunt bereiken wat je graag wilt.

Doelgroep

Eenieder die presenteert. Voor een groot publiek, of voor een kleine groep toehoorders. Consultants, sprekers, trainers, management, middenkader en ZZP-ers.

Spreker

Frowa is van huis uit onderwijskundige en is voorzitter van PSAHolland, de Nederlandse beroepsvereniging voor sprekers. Sinds 1990 geeft ze presentatietrainingen. Nadat zij in Washington een training PowerPoint heeft gevolgd en zag dat trainers PowerPoint daar als deelnemer met schaamrood op de kaken zaten, omdat ook zij niet wisten wat je voor moois kunt doen met PowerPoint, heeft ze zich gespecialiseerd in deze presentatietool. En vooral in hoe je krachtige PowerPoints kunt maken die ervoor zorgen dat je als spreker emotioneel in contact kunt komen én blijven met je publiek. Want als deelnemers echt voelen wat je bedoelt, zal de informatie beter blijven plakken en kan je spreken met meer resultaat.

Extra

Na afloop wordt een link meegegeven voor instructievideo’s met informatie over hoe je zelf kunt toepassen wat in de presentatie is getoond.

Wilt u mij boeken als spreker?

Rechtstreeks

U kunt mij boeken via de volgende websites: