Gijs Hillmann

Ik spreek regelmatig in diverse landen, treed vaker op als dagvoorzitter bij congressen en in het dagelijkse leven ben ik verantwoordelijk voor het trainen van High Potentials en nieuwe stafmedewerkers binnen een Internationale Organisatie.

Ik ben professioneel lid en bestuurslid van PSA Holland (Professional Speakers Association Holland: dé beroepsvereniging voor de professionele spreker). Verder ben ik geregistreerde Trainer NOBTRA ((T-N), lid van NOBCO en lid van Toastmasters International waar ik in 2008 als eerste in Nederland erkenning kreeg als Distinguished Toastmaster. Mijn ervaring als spreker en trainer heb ik opgedaan in meerdere landen over 3 continenten.

De afgelopen paar jaar ben ik verder als vrijwilliger betrokken geweest bij TEDx als speaker coach en als moderator/host zowel in België als Nederland).

Die diversiteit aan spreekervaring stelt mij goed in staat om tijdens training en coaching snel tot de essentie te komen en samen met de sprekers een super resultaat neer te zetten.

Wilt u mij boeken als spreker?

Direct via website of telefonisch

U kunt mij boeken via de volgende websites: