Katja Schleicher

Katja Schleicher

…is een gepassioneerde communicatie coach en Keynote Speaker die haar publiek helpt een sterke indruk te maken bij alle publieke optredens en heeft het gebruik van vrouwelijk en mannelijke communicatie patronen als Leadership tool in Europa op de kaart gezet.

Ze staat Europawijd bekend voor haar scherpe en geestige manier om om te gaan met grote en kleine communicatie rampen van haar klanten zoals leidende financiële instellingen, conservatieve farmaceutische industrieën tot en met ambitieuze startups. Zij geeft Communicatie en Public Speaking trainingen en is een Business Storytelling Evangelist & Consultant voor interculturele communicatie zaken.

Ze wist al in een vroeg stadium dat praten goud is en stilte het begin van alle problemen. Na 15 succesvolle jaren in Global Corporate Communications voor technologie – en mediabedrijven bedrijven begon ze met het lesgeven en spreken over dit onderwerp. Met een echt Europees hart en een dubbele nationaliteit geeft zij haar trainingen en consulten in drie talen in Europa en de rest van de wereld.

Wilt u mij boeken als spreker?

info@katjaschleicher.com

U kunt mij boeken via de volgende websites: