Leren modereren – dagvoorzitter.nl (NL)

Dagvoorzitten is een ervaringsvak. Het begeleiden van zakelijke bijeenkomsten draait om interactie, interview, groepsdynamiek, gespreks- en procesbegeleiding. En de beste manier om dat te leren is: veel doen, en leren van de experts. Daarom word je in deze tweedaagse training getraind door twee doorgewinterde professionals. Ze laten je oefenen in alle facetten van het vak. Want een vak, dat is het. Aan persoonlijke aandacht zal het je niet ontbreken: de groepen zijn klein, de impact is groot!

Je leert alle praktische facetten van het modereren. Hoe structureer je een bijeenkomst? Hoe ontwerp je een interessant en interactief programma? Hoe breng je deelnemers écht met elkaar in gesprek. En welke houding en positie neem je zelf in? Je interviewt en presenteert. Veel grote sprekers zijn ook dagvoorzitters, en andersom.

Daarom kon dit programma natuurlijk niet ontbreken in het aanbod van PSA University. Als PSA-lid betaal je voor dit tweedaags programma EUR 756,50, een korting van 15% op de reguliere prijs voor ZZP’ers. Je vindt beschikbare data en je meldt je aan via https://www.lerenmodereren.nl/upcoming-workshops/.