Spreken met Impact – Remco Claassen (NL)

Voor iedereen die gehoord wil worden! Om beter gehoord te worden is het zaak om goed te communiceren. Dit vereist inzicht in jezelf en de ander. Maar wat is goede communicatie? Hoe pak jij de aandacht en zorg je dat mensen aan je lippen hangen? Voor iedereen die (meer) invloed wil uitoefenen op anderen en hiervoor de juiste technieken wil aanleren is er nu: spreken met impact.
Geef podium aan jezelf!

Let goed op, ruim twintig jaar heeft Remco de meest invloedrijke sprekers, trainers, debatteerders en consultants geanalyseerd op hoe zij hun publiek overtuigen en aanzetten tot ander gedrag. Hij heeft uitgebreid onderzoek gedaan binnen de psychologie, neurofysiologie, communicatieleer en zelfs de hypnotherapie om te begrijpen hoe je maximaal impact kunt hebben op andere mensen.
En wat blijkt? De inzichten en technieken zijn te leren! Zelfs wanneer je je, tot voor dit programma, nog bijzonder ongemakkelijk voelde als spreker. Meer gezien en gehoord worden is dus mogelijk, op ELKE schaal; bij volle zalen, aan een vergadertafel of één op één.

Binnen één dag krijg je alle instrumenten uit Remco’s bestseller Verbaal Meesterschap aangereikt. Jij leert ervoor te zorgen dat de ander iets gaat doen, iets gaat laten of iets nooit meer vergeet!
Dus vertel, wanneer klim jij naast mij op het podium?

Aan Spreken met Impact kun je als PSA-lid deelnemen via PSA University. Voor dit één-daagse programma betalen PSA-leden EUR403,75, dat is een 15% korting op de speciale prijs die Remco rekent voor zelfstandig ondernemers. Meet informatie vind je op https://remcoclaassen.nl/ trainingen/spreken-met-impact/. Meld je aan via info@leadership.nl, met vermelding van PSA Nederland en je lidmaatschapsnummer.