Spreker Pitstop – Remco Claassen (NL)

Voor iedereen die op de juiste koers wil blijven. Gelukkig, succesvol, energiek, welk woord je ook kiest voor de verlangens die je hebt, ze vergen allemaal een plan en actie. Maar goed, in welke richting dan? Hoe haal ik het beste uit mezelf? Wat is dan het juiste pad voor mij? 

Persoonlijk leiderschap is hét fundament onder een succesvolle carrière. Zowel zakelijk als privé worden de resultaten die jij bereikt bepaald door de beslissingen die jij neemt. De Personal Pitstop helpt je op de weg naar een goed Kompas. Zonder richting worden de keuzes die je in het leven neemt eerder bepaalt door je omgeving dan door eigen regie.

Als je geen plan maakt voor je eigen leven, word je onderdeel van andermans plannen! Gun jezelf een inspirerende middag vol inzichten en oefeningen die je gaan helpen meer grip op je toekomst te krijgen. Remco deelt de meest effectieve tips uit zijn 25-jarige zoektocht naar het beste van het beste op het gebied van leiderschap en persoonlijke ontwikkeling.

Effectief in de juiste richting!

Meer informatie vind je op https://remcoclaassen.nl/trainingen/personal-pitstop/. Meld je aan via info@leadership.nl, met vermelding van PSA Nederland en je lidmaatschapsnummer.