Verhoog je PowerPoint-IQ – Bereik meer als je een presentatie geeft – Frowa Schuitemaker (NL)

Volgens Martin Limbeck, the Porsche of Sales, is er voor zijn vakgebied minimaal een bepaalde mate van Sales Intelligentie nodig om succesvol te zijn. Ditzelfde geldt ook voor het geven van een presentatie. Of het nu gaat over het verzorgen van een (business) presentatie, het enthousiasmeren van een potentiële klant, het doen van een pitch of het presenteren van jouw bedrijf, je bereikt veel meer met een hoger PowerPoint-IQ.

Bij PowerPoint Intelligentie gaat het over de elementen essentie, publieksgerichtheid, breinvriendelijkheid, integratie en professionaliteit. Weet je hoe je deze elementen in kunt zetten, dan zal je meer bereiken als je informatie deelt. Weet je dat niet, dan is het haast onmogelijk om een succesvolle PowerPointpresentatie te maken of te geven.

Door aan de slag te gaan met deze onlinetraining verhoog jij gegarandeerd jouw PowerPoint-IQ. Je gaat op een hele andere manier naar presentaties kijken. Je ontdekt hoe ook jij jouw boodschap beter over kunt brengen en krachtig kunt ondersteunen door de inzet van een presentatieprogramma zoals PowerPoint. Of je nu alleen kiest voor het onlineprogramma, of voor een variant met aanvullende begeleiding, je kunt altijd deel uitmaken van de ‘ik-geef-presentaties-community’, zodat je altijd met je vragen terecht kunt en ervaringen kunt delen.

‘Verhoog je PowerPoint-IQ’ wordt aangeboden door ‘Powerful Presentations’ als onderdeel van PSA University. Speciaal voor PSA-leden met 20% korting. Gebruik hiervoor de kortingscodes PSANLP (voor Online PLUS) en PSANLV (voor Online VIP). Klik op de link en ontdek wat ‘Verhoog je PowerPoint-IQ’ voor jou kan betekenen. https://www.powerfulpresentations.nl/knowledgebrokerageacademy