Wat zo bijzonder is aan een Europese Conventie voor professionele sprekers

Veel professionals geven op hun website aan dat ze ook in te zetten zijn als spreker. Voor de een is het als een liefhebberij erbij, voor de ander is het een wezenlijk onderdeel van de bedrijfsvoering. Voor juist die laatste groep sprekers is het interessant om andere professionele sprekers te ontmoeten; binnen Nederland en ook daarbuiten.

Om contacten tussen de sprekers in Europa te versterken is PSA Holland samen met PSA Belgium in 2017 gestart met de eerste Europese Conventie. PSA Holland is de Nederlandse beroepsvereniging voor sprekers. Tijdens deze conventie hebben we veel aandacht besteed aan hoe je meer kunt spreken in Europa. Daarnaast was het geen standaard congres. Het was een opeenvolging van vernieuwende formats die zo een heel ander congresgevoel bij de deelnemers teweeg heeft gebracht.

Deze week begint de 2e Europese Conventie in Berlijn. Kort dag om je daar nog voor aan te melden. Toch is het zeker de moeite waard om te horen wat Peter Brandl, president van de German Speakers Association, vertelt over wat er volgens hem juist zo bijzonder is aan een Europese conventie: https://youtu.be/GirUI3K9_cY

De 3e Europese Conventie wordt door de Franse beroepsvereniging georganiseerd in Parijs van 23 tot en met 25 mei 2019.

Ben jij spreker en ben je nieuwsgierig naar wat de meerwaarde ook voor jou kan zijn om naar de jaarlijkse Europese Conventies te gaan? Meld je aan bij onze onlinesessie op 29 oktober. We delen dan de highlights van de conventie in Berlijn. Dit is meteen een mooie gelegenheid om kennis te maken met PSA Holland als je onze beroepsvereniging nog niet kent.

Ik hoop je daar online te zien.

Frowa Schuitemaker

Voorzitter van PSA Holland

Frowa spreekt zelf over hoe je meer kunt bereiken als je een presentatie geeft. Samen met haar dochter heeft zij het boek ‘PowerPoint Intelligentie’ geschreven.

 

Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties